• |

Порака

 


Контакт

Симеон Кавракиров бр. 4/1/3
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 5213 920
Moб: +389 70 364 838
Email: info@ivanovski-consulting.com.mk
Во непосредна близина на железничката станица, со бесплатен паркинг, на 10 мин. пеш од центар.

Корисни линкови

www.crm.com.mk
www.ujp.gov.mk
www.nbrm.mk
www.ebrd.com

ISO Standards